Ismerj Meg.

Csécs Andrea

Csécs Andrea vagyok. Pécsett, Magyarország egyik legszebb városában élek a családommal. 2016-ban kezdtem el komolyan érdeklődni a fotóművészet iránt. Ugyanebben az évben kaptam első DSLR NIKON gépemet. Kezdetben mindent megörökítettem, amit szépnek találtam, (virágok, épületek, fénycsíkok, emberek). Miután egyre jobban elmélyültem a fényképezés szépségeiben, folyamatosan és azóta is tanulom, hogyan tudok csodálatos felvételeket készíteni.
Fő profilom az emberek fotózása. Gyermekkoromban állandóan figyeltem az emberek arckifejezését, örömöt, szomorúságot és egyéb érzelmeket kerestem. Ez a mai napig is így van. A fényképeim tele vannak érzelmekkel.
Mielőtt elvállalok egy felkérést, megismerkedek picit a megrendelőimmel. Számomra ez nagyon fontos ahhoz, hogy természetes képeket készítsek. Hiszen az emberek bizalmát el kell nyerni ahhoz, hogy megnyíljanak előttünk fotósok előtt.

Elsősorban dokumentarista (csak figyelek és kattintok) és lifestyle típusú (beállított, megfelelő fények, háttér, arckifejezés, póz) fotókat készítek.

„Képeimmel szeretném megállítani az időt, és a legnagyobb szeretettel készítve átadni Nektek!”

Andrea’s Art Photo